Bredevoort Schittert – Kom en beleef het lichtavontuur

In Bredevoort, een klein historisch vestingstadje in de Achterhoek, barst elk jaar in het laatste weekend van september een uniek spektakel los: ‘Bredevoort Schittert’. De smalle middeleeuwse straatjes worden omgetoverd tot een sprookje. Licht, muziek, theater en romantiek staan centraal. De openbare straatverlichting wordt gedoofd en er worden tienduizenden lichtjes in glazen potjes ontstoken. In één woord: Schitterend!

Ingenieuze bouwwerken

Hoofdattractie tijdens Bredevoort Schittert zijn de lichttaferelen. Met diverse materialen wordt een voorstelling gebouwd, passend bij het thema en verlicht doormiddel van duizenden lampjes. Deze lichttaferelen staan op diverse plaatsen in het mooie historische centrum van Bredevoort opgesteld.

Bredevoort Schittert 2015:

Vrijdag 25 september 19:00 - 22:30 uur
Zaterdag 26 september 19:00 - 22:30 uur
Zondag 27 september 19:00 - 22:30 uur

Elke avond een daverend vuurwerk om 21:30 uur, op vrijdag- en zaterdagavond livemuziek tot 01:00 uur. Op zondagavond livemuziek tot 0:00 uur

 

 

Schitterend nieuws

Bredevoort Schittert Mooi Schoon

Bredevoort Schittert Mooi Schoon Lees meer »

Arrangementen

In samenwerking met Travel counsellor Rianne en camping De Twee Bruggen is het mogelijk om een Bredevoort Schittert arrangement te boeken Lees meer »

Nieuwsbrief