De autoroute en wandelroute

De autoroute kunt u op elk punt van de route beginnen. De uitgepijlde route leidt u door het mooie buitengebied van het Klooster, Barlo en gedeeltelijk door Bredevoort. De route is nu al prachtig en de sfeervol en door de speciale belichting zal de schoonheid van de aanliggende boerderijen, huizen, tuinen en objecten nog beter uitkomen. De autoroute is te volgen op zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 september, vanaf 19.30u.

Tijdens de autoroute kunt u gratis parkeren bij recreatiegebied ‘de Slingeplas’ vanwaar een wandelroute door Bredevoort start. De route gaat langs de grote gracht in Bredevoort, een onderdeel van de vestingwerken. Vervolgens loopt u over een verhoogd betonpad het monumentale Vestingpark in om uit te komen in het historische centrum van Bredevoort. Hier worden de straatjes aangekleed opgesierd met vele waxinelichtjes. Geniet vooral ook van de karakteristieke oude huizen.

Al wandelend komt u diverse lichttaferelen tegen, maar ook straattheater en akoestische muziek. De plaatselijke verenigingen en horeca ontvangen u graag voor een hapje en drankje. Het aanbod hierin is zeer divers.

Pijlen op de route

De route is met pijlen aangegeven. Buiten Bredevoort met witte pijlen en binnen Bredevoort met gele. Bij twijfel altijd de pijlen volgen.

Beschikbare kaarten – ook voor wandelen (hieronder)

p.s. door wegwerkzaamheden en andere oorzaken moest de route een paar keer gewijzigd worden. Eerder hier geplaatste routekaarten zijn niet helemaal correct. Bij twijfel altijd de pijlen volgen!

Google Maps kaart

Overzichtskaart als jpg bestand (kan ook gedownload of geprint worden)

Wandelroute vanaf Slingeplas parking