Aanmelden voor Lichtpuntjes

Dit jaar is er een speciaal arrangement bij Bredevoort Schittert onder de noemer ‘Lichtpuntjes’. Dit is bedoeld voor ouderen, minder validen en anderen die begeleiding nodig hebben.
Op donderdagavond 2 en 9 september zijn de verlichte auto- en wandelroutes gereserveerd voor deze groep. De avond is gratis toegankelijk voor u en een eventuele begeleider, alleen consumpties zijn voor eigen rekening en men kan een vrijwillige bijdrage aan de organisatie van het evenement geven.

De avond begint met een kopje koffie bij Brasserie ’t Grachthuys in Bredevoort. Daarna kunt u lopend of per rolstoel een wandelroute van ongeveer 1 km langs de gracht, door het Vestingpark en het oude stadje volgen. Of de autoroute van ongeveer 20 km langs diverse verlichte boerderijen en objecten in Bredevoort, Barlo en het Klooster. Het leukste is om beide routes te volgen, maar u bent natuurlijk vrij om één route te kiezen.
U kunt de route volgen met de auto van een familielid/kennis, met een rolstoelbusje of met een vrijwilliger. Geeft u dit dan aan op het formulier.

Als u slecht ter been bent, dan graag zelf uw eigen loophulpmiddel of rolstoel mee laten nemen.
U kunt u opgeven voor ‘Bredevoort Schittert: Lichtpuntjes’ door het formulier in te leveren bij uw (contact)verzorgende, in de box bij het Ambthuis Bredevoort, u online aan te melden via info@bredevoortschittert.nl of het opgaveformulier uit te printen en te versturen naar
Bredevoort Schittert
’t Zand 9
7126 BE Bredevoort

Naar het aanmeldingsformulier

De wandelroute