Muziek 2019

Op diverse locaties werd er muziek gespeeld in verschillende stijlen.

Georgiuskerk

De H.Georgiuskerk is een neo-gotische kerk uit 1875 met een geweldige akoestiek. Neemt u plaats in de bankjes en geniet van de prachtige muziek terwijl u uw ogen rond laat gaan over de bijpassende fotoexpositie van het Haarts Fotocollectief.

St. Joriskerk en Ambthuis

Ook in de St. Joriskerk op de Markt is muziek te horen, hier staat elke avond een koor dat diverse nummers ten gehore brengt. Koren vindt u ook in de in 2015 herbouwde muziekkoepel van het Ambthuis. Dichtbij het Ambthuis aan de Vismarkt, vindt u de Schitterende vrouwen die u dit jaar meenemen naar de Amsterdamse Jordaan, compleet met lichttafereel in de vorm van een draaiorgel.

Vestingpark

In het Vestingpark zult u diverse muziekstijlen tegenkomen bij de bouwwerken: hardstyle bij het podium van Qdance, Rock and Roll geluid van de musical Grease en de soulvolle klanken van Billy Joel’s pianoman. Bij de Lourdesgrot komt u juist in een oase van rust door de klassieke tonen van een harp en cello.

’t Zand

Op ’t Zand is op zaterdag een workshop “emmertrommelen” waarin iedere bezoeker, en met name de kinderen, zijn of haar muzikale talent kan laten horen. In korte tijd wordt er geprobeerd een samenhangend geheel van te maken door een ervaren emmertrommelaar. Op vrijdag is er op dezelfde locatie de onemanshow van El Capstok te zien en op zondag staat de Drum- en Muziekband Bredevoort (DemB) op het podium. Ook na 22.00 uur is het podium gevuld met een band, zodat u met een hapje en een drankje nog lang kunt nagenieten. Op vrijdag treedt King Boogie op, op zaterdag Anders is het niet en op zondag een OktoberfestDJ.