Bredevoort Schittert On Tour begint

Vanavond is het zover.. de allereerste editie van Bredevoort Schittert On tour! Alvast hartelijk dank aan een ieder die hieraan mee werkt, het is een prachtige route geworden!

Bij deze de praktische informatie; Datum: 25, 26 en 27 september 2020 Starttijd: 19.00u – 21.00 Markerinkdijk 18, Barlo Aalten, lampen branden tot 23.00u Aanrijroute: Lichtenvoordsestraatweg, via de rotonde N318 bij Partycentrum ‘t Noorden, Aalten Eindpunt: Steakhouse Vivaldi, Haartweg 2 Winterswijk Kosten: Vrije gift Lengte route: 34 km

Onderweg zijn maar liefst 2 prijsvragen te vinden. Door de route zijn verlichte letters van Jong Gelre Aalten te vinden, waarmee je een woord kunt maken. Lever jouw uitkomst in aan het eind van de route en maak kans op een prijs! Ook is er bij Goudsmid Atelier Elcerlyck in de Prinsenstraat is een film te zien. Het antwoord op de vraag; “Welke twee ambachten ziet u en geef aan hoe deze twee bedrijven heten” kunt mailen naar info@elcerlyck.nl. De prijs is een cadeaubon van maar liefst €100,-.

Binnen de huidige regelgeving is het ook gelukt om ook de inwendige mens tevreden te kunnen stellen. Zo zal Beneman aan de Ooievaarsdijk te vinden zijn, heeft Cafe Misterpoort, Bredevoort Coffee-to-go en sluit de route af bij Steakhouse Vivaldi waar er desgewenst ruimte is voor een afsluitend hapje en drankje. Daarnaast voert de route langs Brasserie ’t Grachthuys, Stadsbrouwerij de Borghman, Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid, Museumcafé de Zwaan, Bertram Bredevoort / Restaurant-Pension-Hotel, Cafetaria en eetcafé Misterpoort, boekencafé en culturele duizendpoot Koppelkerk. Mocht u hier voor of na de tijd willen reserveren, neem dan contact op met de desbetreffende horecagelegenheid.

Deelname is op eigen risico, houd u aan de geldende verkeers- en coronamaatregelen en gebruik uw gezonde verstand! Hopelijk tot dit weekend!