De eerste dag van Bredevoort Schittert. Naast sprookjesachtige sfeer en prachtige lichttaferelen is er op vrijdag veel meer te zien!
Zo staat Straattheater El Capstok op ’t Zand met een indrukkend staaltje muzikaliteit, staat RB Producties op de markt met bubbelig vermaak en loopt de Drumband VMS door de pittoreske straatjes. Staan Carlijn Middelhof en Eelco Schuijl met akoestische muziek in de H. Georgiuskerk met een muziekgerelateerde expositie van Fotoclub Haarts Fotocollectief HFC, treden de koren AmeeZing en Duo Een en Ander op en geeft Amestyr een speciaal optreden bij Molen ‘De Prins van Oranje’ – Bredevoort.

Duo Een en Ander

Nadat u de feeërieke sfeer van het Vestingpark heeft geproefd en de lasershow en vuurwerkshow aan de grote heeft aanschouwd is het natuurlijk tijd om gezellig af te sluiten op ’t Zand met de Achterhoekse band King Boogie, met oa gitaarvirtuoos Mart Hillen. Deze frisse band heeft een voorliefde voor hun vaders platencollectie en staat garant voor een muzikaal spektakel!

We nodigen u dus van harte uit in het historische stadje Bredevoort, dat aankomend weekend extra bruist. Volg de grote lichtbundels, vanaf 18.00u zijn de kassa’s geopend.