Beste (aankomende) medewerkers van Bredevoort Schittert,

Nog een paar maanden en het is zover: Bredevoort Schittert! Het leukste lichtevenement van het oosten, in het lichtend hart van Bredevoort. Op 22, 23 en 24 september bezoeken duizenden mensen ons stadje. Het thema van dit jaar is: Back to the ‘90’s .

Het evenement heeft een lange traditie en bestaat dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Ook dit jaar hebben we weer veel handen nodig. Velen van jullie zijn trouwe medewerkers, die we zeer op waarde schatten. Maar ook dit jaar zijn nieuwe enthousiastelingen van harte welkom!

Wie zoeken we?
Iedereen die het leuk vindt betrokken te zijn bij het mooie spektakel is van harte welkom. We hebben voor iedereen plek!

Controleer je graag toegangsbandjes of gaat je hart sneller kloppen bij het idee dat je tientallen kaarsjes mag aansteken? Of ben je iemand die het geweldig vindt kaartjes te verkopen, of automobilisten met ferme hand de juiste weg te wijzen? En.. we zijn ook op zoek naar huifkar-kapiteins: deze vrijwilligers helpen ouderen en mindervaliden bij het in en uitstappen, maken een praatje en controleren de bandjes in de huifkar. 

Wat bieden we?
Onze eeuwige dankbaarheid, maar ook een gezellige samenwerking met een betrokken groep vrijwilligers. Natuurlijk krijg je vrij toegang tot ons evenement en bieden we je een leuke verrassing als bedankje.

Kun je niet wachten?
Wij ook niet! Gelukkig kan je je nu al aanmelden bij:
Daniëlle Scholten, contact via telefoon/whatsapp: 06-13270304 of e-mail: daniellescholten@hotmail.com 

Vermeld daarbij je naam, welke dag(en) je beschikbaar bent, wat je zou willen doen en, als je in het bezit bent van een BHV diploma, of we je als BHV’er mogen inplannen.

Wie wat waar?
Op 14 september plannen we een gezellige vrijwilligersavond, dan krijgen je alles te horen over het programma, de planning voor de vrijwilligers en de taken die erbij horen. Natuurlijk voorzien wij in een drankje en is er alle ruimte voor vragen.

Je bent welkom om 20.00 uur – in het Koppelhuis, Markt 2a in Bredevoort.

Voor vragen of nadere informatie kun je ook bij de organisatie terecht: mail naar info@bredevoortschittert.nl of kijk op www.bredevoortschittert.nl 

We hopen op veel aanmeldingen en zien je graag op 14 september!

Commissie Facilitair Bredevoort Schittert