Op de kerstmarkt staat ook een kraam van Bredevoort Schittert

We laten zien wat het jaarlijkse lichtfestijn in september is en nodigen iedereen uit om deel te nemen als vrijwilliger bij de editie van 2023. Want Bredevoort Schittert is een uniek lichtevenement dat bestaat dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Wij maken er elk jaar weer een groot feest van dat vele bezoekers trekt, en dat doen we met trots en veel plezier! In 2023 vieren we het feest op 22, 23 en 24 september. Het thema is ‘Back to the 90’s’.

Samen laten we Bredevoort sprankelen

Het leuke aan Bredevoort Schittert is dat het voortkomt uit een lange traditie van enthousiaste bouwers (en regelaars) die vaak met hele families en buurten prachtige lichtobjecten bouwen. De laatste paar jaren zijn er steeds meer groepjes vrienden en buurtgenoten bijgekomen die die het leuk vinden om samen mee te werken aan dit bijzondere evenement. Het is dan ook zeer gezellig en het resultaat is elk jaar weer prachtig. Heb jij ook zin om (een tijdje of een paar dagen) mee te helpen?

Schitter mee!

Ben jij handig, creatief of een regelaar en vind je het leuk om betrokken te zijn bij het mooiste lichtevenement uit de Achterhoek? Meld je dan aan bij Daniëlle Scholten, zij kan al je vragen beantwoorden en bespreekt graag hoe we jouw hulp en handige handen kunnen inzetten.

Contact: daniellescholten@hotmail.com of bel/app: 06-13270304