Sponsor worden

Het lichtfestijn “Bredevoort Schittert” pakt eind september 2022 de geliefde traditie van lichtobjecten, muziek en allerlei optredens weer op. Na twee lastige Corona-jaren. Een uniek evenement gericht op de brede Gelderse regio en aangrenzend Duitsland. Er wordt een mooi programma neergezet met als thema “Reis om de Wereld”. Bezoekers kunnen een prachtige wereldreis maken binnen ons stadje.

We gaan met dit fantastische evenement de stad Bredevoort weer eens goed op de kaart zetten.

Voor ondernemers een mooie kans het eigen bedrijf bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Naast een eventueel commercieel belang toont u hiermee vanzelfsprekend ook uw goodwill voor Bredevoort Schittert! Hierna vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Mogelijkheden om Bredevoort samen te laten schitteren:

Sponsorbijdrage

Ook kunt u Bredevoort Schittert ondersteunen met een sponsorbijdrage. Wanneer u een bijdrage vanaf €50,- toezegt wordt u vermeld in de sponsorlijsten, in het programmaboekje en op de Bredevoort Schittert website met een banner.

Programmaboekje A5, geheel in kleur gedrukt op glanzend papier, in een oplage van 5.000 stuks. Zie dit voorbeeld van een oud programmaboekje.

De programmaboekjes worden uitgereikt aan de bezoekers van Bredevoort Schittert en bevatten informatie over het thema, de route en het programma en ook kunt u hierin achtergrondinformatie vinden.

Het is mogelijk in dit programmaboekje een advertentie te plaatsen in de volgende formaten:

Formaat breedte x hoogte prijs inclusief BTW

1/1 pagina 118 x 180  mm€425,-
1/2 pagina 118 x 87 mm      €270,-
1/3 pagina 118 x 56  mm        €185,-
1/4 pagina (liggend) 118 x 42   mm€130,-
1/4 pagina (staand) 57 x 87 mm€130,-

.

.

.

.

.

Passe partouts t.b.v. arrangementen of relatiegeschenk

Bij Bredevoort Schittert kunt u passe partouts verkrijgen om zelf een arrangement samen te stellen of aan uw clientèle aan te bieden. Wanneer u hiervan gebruik wenst te maken, ontvangt u een serie passe partouts, waarvan u na afloop van Bredevoort Schittert alleen het ingeleverde aantal passe partouts betaalt.

Een dagkaart kost € 9,- in de online verkoop tot 9 september en € 10,- daarna en aan de kassa. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik maakt, betaalt u € 9,- per ingeleverde passe partout.

Waar kiest u voor? Klik op onderstaande link of knop. Het formulier wordt dan gedownload. Vul het formulier in, betaal en stuur het formulier naar pr@bredevoortschittert.nl.